Blog Archive

Saturday, March 31, 2012

Yenilenebilir enerjide üçlü ortaklık

Yenilenebilir enerjide üçlü ortaklık
Türkiye’de yenilenebilir enerji sektöründe aktif olan müşterilere tam kapsamlı ve entegre hizmet vermek için iş birliği yapan Deloitte, 3E ve ELC, bu alandaki riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.
Yazının Devamı

2023 yılı itibarıyla 20.000 MW rüzgar kurulu gücüne ulaşmayı hedefleyen Türkiye’de bu hedefe ulaşmayı teminen yapılacak rüzgar enerjisi santrali yatırımlarının finansal, yasal, teknik, sosyal ve çevresel risklerinin minimize edilmesi kritik görülüyor. Deloitte, 3E ve ELC, rüzgar enerjisine yatırım yapan, bu alanda proje geliştiren müşterilerinin risklerini azaltmak üzere entegre ve kapsamlı bir hizmet paketi sunmayı amaçlıyor.

Üç firma tarafından rüzgar enerjisi yatırımlarının riskler açısından daha güvenli ve verimli olabilmesini teminen teknik ve finansal fizibiliteden türbin seçimi ve sosyal etki değerlendirmeye, vergi durum değerlendirmesinden üçüncü taraf doğrulama hizmetlerine, rüzgar ölçümleri ve micrositingden türbin kontratlarının yapılandırılmasına dek çok geniş bir yelpazede danışmanlık hizmetlerini sunuluyor.

Kaynak: http://www.haberortak.com/Haber/Enerji/31032012/Yenilenebilir-enerjide-uclu-ortaklik.php

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.