Blog Archive

Tuesday, February 1, 2011

Bandırma'da Rüzgar Enerjisi Ve Türbinleri Sempozyumu Bilgilendirme Toplantısı

Bandırma'da Rüzgar Enerjisi Ve Türbinleri Sempozyumu Bilgilendirme Toplantısı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenecek olan 'Rüzgar Enerjisi ve Türbinleri' konulu yerel sempozyum öncesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Bandırma temsilcilikleri tarafından 11-12 Mart tarihleri arasında Bandırma'da düzenlenecek olan 'Rüzgar Enerjisi ve Türbinleri' yerel sempozyumu için Bandırma Ticaret Odası Oda Restoran'da bir bilgilendirme toplantısı ve kokteyl düzenlendi. Toplantıya TMMOB Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, Bursa Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar, Bursalı makina mühendisleri Ercüment Çetvatoğlu, Fikret Çaral, Süleyman Altıparmak, Remzi Çınar, Neriman Usta, Bora Özçelik, Nazlı Çelik ve Bandırma ilçe temsilcileri katıldı. Kokteylde konuşan TMMOB Bursa Odası Başkanı İbrahim Mart, "Bandırma Türkiye'nin rüzgar enerji merkezi oldu" dedi.

TMMOB Bandırma İlçe Temsilciliği'nden Gülsüm Antalyalı yaptığı konuşmada yenilebilir enerji olan rüzgar enerjisi hakkında bilgi vererek, 12 Mart 2011'de Bandırma Ticaret Odası'nda düzenlenecek sempozyum hakkında açıklamada bulundu. TMMOB Bandırma İlçe Temsilciliği'nden teknik görevli Hakan Tıkmaz'da sinevziyon ile rüzgar enerjisi ve türbinlerini tanıttı.

Kaynak: www.birincikuvvet.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.