Blog Archive

Monday, September 6, 2010

"Husum Rüzgar Enerjisi 2010" Eylül'de Almanya'da yapılıyor

İki yılda bir düzenlenen "Husum Rüzgar Enerjisi 2010" Uluslararası Rüzgar Enerjisi Fuarı, 21-25 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Husum kentinde düzenleniyor. Dünya genelinde 800'den fazla kurum ve kuruluşun ürün ve hizmetlerinin tanıtılacağı fuara yine 70 ülkeden 25 binden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Rüzgar enerjisi, Avrupa'nın elektrik ihtiyacının karşılanması ve iklim değişikliği ile mücadelede ekonomik bir enerji kaynağı olarak önemli şekilde büyümeğe devam ediyor.
Fuarı düzenleyen Messe Husum Başkanı Hanno Fecke, Husum 2010 fuarı hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Rüzgar endüstrisindeki olumlu gelişmeler, son teknoloji ve yenilikçi çözümler öncü rüzgar enerjisi ticaret fuarı Husum Rüzgar Enerjisi Fuarı'nda sergilenecek. Bu yıl daha da büyüyen fuarın, fuar alanı 2008'deki 30.000 m2'lik büyüklüğünden 43.000 m2'ye çıktı".


Messe Husum'un kurumsal partneri Hamburg Messe Proje ve Kongre Başkanı Peter Bergleiter da açıklamasında; "Husum'daki anahtar konulardan biri denizüstü rüzgar enerjisi olacak. Dolayısıyla deniz üstü rüzgar santrallerinin kurulumu, kule inşaatları vb işlerinin yapımı için özel amaçlı gemiler inşa etme durumu da gemicilik endüstrisini yakından ilgilendiriyor. Uluslararası gemi yapımcıları fuarı SMM'yi organize eden şirket olarak, buradan elde ettiğimiz deneyimlerle, kurumsal partneri olduğumuz Husum Rüzgar Enerjisi fuarına da ayrıca katkı sağlıyoruz" dedi.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.