Blog Archive

Wednesday, February 22, 2012

Aliagada Rüzgar Enerji fırsatları anlatılıyor

Aliagada Rüzgar Enerji fırsatları anlatılıyor

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) ve Ayetek Proje Danışmanlık şirketi birlikte düzenledikleri organizasyon ile Aliağa’daki orta ve büyük ölçekli firmalara rüzgar enerjisinden nasıl yararlanabileceklerini, yasal mevzuatlarını ve rüzgar enerjisini kullanmanın avantajlarını anlatacaklar.Seminer 22 Şubat 2012 Çarşamba günü (bugün), saat 14.00’te Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda düzenlenecek.

Toplantıda Rüzgar enerjisinin işletmeler için neden önemli olduğundan, başvuruların ve yatırımın nasıl yapılacağına, rüzgar enerjisinin avantajlarından, yatırım yapmak isteyenlerin izleyecekleri yol haritasına kadar bir çok konuda detaylı bilgiler aktarılacak.

Rüzgar enerjisi yatırımlarına Aliağa’da geç kalındı

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka doğal kaynakların kullanılmasının önemine vurgu yaparken, Aliağa gibi rüzgara açık, orta ve büyük ölçekte firmaların yoğun bulunduğu bir bölgede rüzgar enerjisi yatırımlarının yapılmasına geç kalındığını ifade etti. Başkan Saka: “Çarşamba günü odamızda rüzgar enerjisi yatırımına dair tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Bu açıdan bu seminerin yatırım yapmayı düşünmeyenler için bile bir bilgilendirme olacağını ve her şeyden önemlisi katılımcılara önemli yarar sağlayacağı düşüncesindeyim” dedi.

Kaynak: http://www.aliagaekspres.com.tr/?p=11338

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.